renovare apartament - cladire

YNS Rezidential Group ofera servicii complete pentru toate tipurile de imobile ce necesita reparatii sau o renovare completa.

Astfel putem oferii servicii de:

  • renovare si reparare apartamente
  • renovare si reparare case si vile
  • renovare spatii comerciale

Ne folosim de experienta noastra in acest domeniu pentru a propune o gama variata de solutii in cazul unei renovari, respectiv de compartimentare, lucru care ofera flexibilitate spatiului dintr-o incapere.

Suntem constienti ca fiecare proiect prezinta o serie de limitǎri, insa echipa de la Yns Rezidential Group va ofera consiliere in stabilirea unor obiective realiste. Acest lucru va permite sǎ finalizati lucrarea dorita, cu incadrare in timp si buget.

Yns Rezidential Group dispune de o echipa completa formata din profesionisti care respecta termenele limita stabilite, la un pret competitiv pe raza judetului Mures.

De asemenea, siguranta meseriasului cat si a clientului reprezinta prima prioritate pentru noi.

Cand vine vorba de renovarea unui apartament majoritatea operatiunilor de renovare consta in modernizarea instalatiilor ( sanitare, apa, gaz, electrice ) cat si executia unor finisaje de interior. In cazul unor renovari mai complexe se schimba si tamplaria geamurilor cat si usa de la intrare. De asemenea, de multe ori, clientii doresc si o recompartimentare a spatiilor prin ridicarea unor pereti din caramida, bca sau metal (placati cu rigips). Multi clienti opteaza pentru extinderea suprafetei unui apartament de la parter prin constructia unui balcon.

Renovarea unei case este de cele mai multe ori mai complexa decat renovarea unui apartament, necesitand lucrari de consolidare la structura casei, inlocuirea partiala sau totala a acoperisului cat si termoizolarea ei.