casa termoizolata

Indiferent ca este vorba despre o cladire de firma sau o locuinta personala, este important ca pierderile de energie sa fie tinute sub control.

Termoizolatiile reprezinta o masura importanta ce poate fi luata pentru a reduce costurile de exploatare. Izolarea constructiei duce la reducerea consumului de energie, respectiv la scaderea valorii facturilor. Un studiu recent a scos in evidenta faptul ca prin spatiile care nu au fost izolate corespunzator, s-a pierdut un procent de peste 40% de energie.

Izolatiile termice reprezinta solutia ideala pentru pastrarea temperaturii in interior, fie ca este vorba despre domeniul constructiilor civile sau industriale. Orice incapere care a fost izolata, beneficiaza de un anumit confort termic care este resimtit, indiferent de anotimp. Astfel, in lunile de iarna proprietarii se pot bucura de caldura, iar in lunile de vara, de racoare.

Yns Rezidential Group executa lucrari complete de izolatii termice, oferind si solutii tehnice pentru orice tip de constructie. Aveti la dispozitie echipa noastra de profesionisti, cu experienta in domeniul izolatiilor termice. Personalul nostru este calificat si prezinta atestat in domeniul instalatiilor termice. Optam pentru metode de lucru bazate pe seriozitate, profesionalism, respectarea termenilor contractuali.

Tipuri de izolatii termice executate de Yns Rezidential Group:

  • Izolare pereti
  • Izolare plafoane
  • Izolare fundatie
  • Izolare mansarda
  • Izolare subsol